Gastenboek


Hallo allemaal. Dit is het gastenboek van Amerika 2010. Hier kunnen/konden ingelogde gebruikers een berichtje voor ons achterlaten. Groetjes van Henk, Anita en Saphira.


Henk en Anita     28 juli 2010 04:20 | Evergreen Lodge
Nou, we hebben de berichtjes net nog kunnen lezen. De internetverbinding is hier heel slecht en vaak weg. We genieten nog volop en wachten vol spanning op de nieuwe aanwinst in de familie. We willen graag nog wat kopen in San Francisco. Dus laat het ons weten als er iets is. De komende dagen in San Francisco hebben we ook weer internet en dan zet ik de laatste verhalen en foto's er ook op. Thea, sorry dat de verhalen zo lang zijn. Maar het is meteen een verslag voor onszelf voor later, vandaar. Tot gauw!

Ma en Thea     26 juli 2010 18:05 |
Hoi,

Jè wat is Erika een leuk meisje zeg past precies bij Anne, dat zullen wel dikke vriendinnen worden.
Ik weet niet of jullie het nog kunnen lezen maar toch nog maar een weekje dus dubbel genieten hoor.
Mooie foto's wel lange verhalen maar ook leuk .
Wij wensen jullie nog veel plezier en nog veel moois te zien.
Dikke knuffel voor Saphira en haar kinderen en groetjes van ons.

Carla     26 juli 2010 05:01 |
Hoihoi allemaal,

Wat een supermooie foto's hebben jullie ook, veel herkenbare plaatjes voor ons :grin
Jullie genieten er ook volop van, net als wij trouwens.

En voor Saphira: Ik vind Erika er erg lief uitzien, en je hebt goed je best gedaan bij het soepkippen slaan! Dat was leuk om te doen he!!Leuk om te zien op de foto's hoor.
Na, groetjes van ons allemaal en tot in Nederland weer..... ;)

Henk, Anita en Saphira     25 juli 2010 19:51 | Evergreen Lodge - Yosemite
We zitten hier midden in de bush bush. We hebben geen telefoonverbinding, dus sms-jes kunnen we niet ontvangen. Er staan hier wel een paar pc's, vandaar dit berichtje. Het is hier echt schitterend! We zitten in een houten huisje met 2 slaapkamertjes, een zitkamertje en een balkonnetje. En echt midden in een groot naaldbomenbos. Vlakbij de ingang van Yosemite. We hebben al een geelbuik-marmot gezien en 2 herten. Het wachten is nog op de beren en de bergleeuwen. Hahaha!!! Gisteren van Oost naar West door Yosemite gereden. Schitterend! Vandaag een rustdag, want in het weekend is het beredruk hier. Morgen gaan we verder kijken. Groetjes en een dikke knuffel van Anne en Erika.

Ma en Thea     22 juli 2010 18:42 |
Hoi,

Nou zo te zien en te lezen gaat het nog steeds geweldig.
Hier gaat ook alles goed hoor en wij doen het wel met de Kaasmarkt in Edam.
Wij zijn gezellig met Rita en Ruud naar Edam en Volendam geweest dat was heel gezellig. De foto´s zet ik niet op de site jullie komen ze maar bekijken als jullie terug zijn.Het is wel in het klein maar toch ook wij vermaken ons. En zaterdag komen onze nieuwe tuinmeubelen dus spannend hoor. Je ziet hier rolt het geld ook.Wij wensen jullie nog een fijne week en als je het miljoen gewonnen hebt horen wij dat nog wel.
Saphira wijs hoor dat je zoveel wandelingen maakt.
Groetjes van ons en een dikke kus voor Saphira.

(O)ma en Thea


35
Berichten in het gastenboek
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>