Gastenboek


Hallo allemaal. Dit is het gastenboek van Amerika 2010. Hier kunnen/konden ingelogde gebruikers een berichtje voor ons achterlaten. Groetjes van Henk, Anita en Saphira.


Linda en Frank     22 juli 2010 17:43 |
Foto's zijn weer top

Bij het lezen van de verslagen wordt je vanzelf jaloers. Wat kan Amerika mooi zijn. Zo zien we het eens van de andere kant. Fijn dat jullie zo genieten. Voor ons wel fijn dat het zo snel is gegaan want nu kunnen wij ook op vakantie. ;)
Lieve groeten en tot na de vakantie.
de buurtjes

Lodewijk     22 juli 2010 17:04 |
morgen gaan we naar Italie
jippie :grin
en daar is het heel warm 8)

maar ik mis wel heel erg :cry

van lodewijk

Roderick     22 juli 2010 16:52 |
8) 22 juli
morgen gaan we weg :grin :cry naar italie
jammer dat we je niet meer
zien :cry we moeten nog 1
nacht slapen :zzz :zzz :zz
z :cry :cry :grin 8) ;) :upset :p :) :(

Henk, Anita en Saphira     21 juli 2010 01:10 | Kanab
Voor de liefhebbers staan er weer nieuwe foto's op de site. Er zijn er nog een paar toegevoegd aan het Oosten. De rest is van onze bezoeken aan Zion en Bryce en staan in het nieuwe album. Morgen (21-07) vertrekken we naar Las Vegas. Daar blijven we 2 nachten. Daarna een tussenstop in Bishop waarna we 4 nachten in Yosemite zitten. Misschien dat we in Bishop internet hebben. Anders pas weer in San Francisco. We genieten nog steeds volop, maar de tijd gaat wel heel erg snel. Misschien dat ik vanavond nog een verslag op de site zet. De groetjes aan iedereen. We willen de buren Bakker alvast een hele fijne vakantie wensen. En Bianca veel sterkte met de laatste loodjes. We horen het graag als er iets (of eigenlijk iemand) uit is gekomen.

Ma en Thea     17 juli 2010 07:20 |
Hoi,
Gisteren vrijdag) ben ik (Thea) bij Henk zijn moeder geweest. Ik had 2 verslagen en wat foto's van Amerika mee genomen (knap he dat ik de foto's zomaar af kon drukken) zij was erg blij om te zien dat het jullie goed ging.
Met haar gaat het ook steeds beter ze heeft nog wel pijn maar daar heeft ze pillen voor. Elke dag wandeld ze een stukje verder en volgens de buurvrouw is ze steeds in beweging.Ik moest jullie de hartelijke groeten doen en zeggen genieten van de vakantie. Haar stem slaat af en toe nog over maar als je zit te praten gaat het toch wel goed hoor.Het verslag ging ze nog lezen maar de foto's vond ze echt geweldig vooral die met de auto en Saphira. Nou van ons natuurlijk ook de groetjes en de knuffel, de verslagen en fotos zijn geweldig.

Ma en Thea


35
Berichten in het gastenboek
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>