Verhalen Saphira Amerika 2010

3 juli 2010

Vandaag zijn we begonnen met natuurlijk het gebruikelekke recept. Shoppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dat vond papa niet zo super leuk.
Ik heb 3 shirtjes met korte mouwen en 2 blote shirtjes. En papa een blousje en een licht blauwe spijkerbroek.
Bij gapstore. En we zijn ook veel in de hotel kamer geweest.

 

4 juli 2010

Vandaag zijn we naar lombardstreet gegaan. Dat is een hele beroemde straat in  San Francisco. Het heeft de meeste bochten.
7 bochten in een straatje. hij is ongeveer 100 meter lang. Als je hem recht naar beneden doet. Dat was leuk om te zien en  er af te rijden. Dat deden we met de taxi. We zijn ook naar de golden gate brug gegaan. Daar hebben we overheen gelopen. Dat was erg leuk. Ik heb veel foto s gemaakt. Toen we terug gingen lopen langs het strand, kwamen we mensen tegen die alvast een kamp hadden opgeslagen met barbeque en al. Voor 4 juli dat is de dag van de onafhanklijkheid. Dan word er vuurwerk in Amerika afgevuurd om 9 uur savonds. We gingen ook kjiken of we met de tram konden. Maar daar was het nog drukker dan gisteren. En in Amerika hebben de kinderen ook schoolvakantie. En taxi heb ik genoeg gezien.

 

5 juli 2010

Vandaag zijn we naar alketraz gegaan. Dat was heel erg leuk. Want ze vertelde ook over de ontsnapping. Dat er drie zware boefen waren ontsnapt. En toen moest de gevangenis sluiten. Het was de zwaarste en ergste gevangenis van het land Amirika. De boefen zeiden dat het voor niemand goet was. We zijn ook naar pier 39 geweest dat was erg leuk. Want er waren zeeleuwen. Maar het waren er niet veel want in de zomer gaan ze weg. Maar er blijft altijd en groepje daar in de zomer. Daarom hoor je ze niet zo goed. Maar als je daar bent hoor je ze wel goed. Dus dat was erg leuk heel erg super egt super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 

6 juli 2010

Vandaag hebben we de auto op gehaald bij het vliegveld. En zijn we naar carmel gereden. Daar was een zwembad bij. Toen heb ik heel lang gezwommen. Dat was erg leuk. Toen papa de auto had in geladen voor morgen. Gingen papa en ik een stukje wandelen. Toen kwamen papa en ik een restaurant tegen waar je erg lekker  kon eten. Daar hebben we toen gegeten. Het was egt super de puper lekker eten.

 

7 juli 2010

Vandaag zijn we naar oxnard gereden. Dat was niet zo leuk. Want de rit duurde wel 4 uur. Saai heel saai. Maar toen we er waren was ik wel blij want we haden een zwembad.We zijn ook naar de social hour geweest. Dat was erg leuk. We hebben ook 7 potjes uno gedaan. En ik heb de meeste gewonnen. Dat was erg leuk. Bij het social hour. Hadden ze van alles. Hamburgers worstjes donuts cakjes chips egt van alles. Dat was erg lekker. En het belangerijkste het was allemaal gratis. Goed voor de dollars dus. En het drinken daar was erg lekker. Ik heb veel water gedronken. Die is erg lekker. We hebben al veel gedaan en morgen reisen we naar san diego. Waar het maar 65 graden is. Niet warm dus. Egt niet warm. nou dat was het weer op naar san diego. Daar valt vast veel meer over te vertellen zijn. En dat was het dus in oxnard. Op naar san diego.

 

8 juli 2010

Vandaag zijn we naar San Diego gereden. We hebben ook de old town gezien. Dat is een plaatsje in Amirika waar ze daar vroeger naspeelde. Alles was anders in gericht. Dat was heel leuk om te zien. Maar ook om te lagen. We hebben ook bij Bella pizza gegeten. Dat was heel erg lekker.

 

9 juli 2010

Vandaag zijn we naar Seaworldgegaan. Dat was erg mooi. Vooral de dolfijnen show. Maar er was ook iets jammers aan. Want ze deden meer zelf als de dolfijnen. En ze vragen netjes of ze het kunsje willen doen. En zeggen niet van je moet nu dat kunsje doen. De orka show was ook leuk alleen het was jammer dat ze niet meer met de orkas gingen zwemmen. Dat doen ze niet meer omdat het te gevaarljik is.

 

10 juli 2010

We zijn vandaag naar Flagtstaff gereden. De hele dag.

 

11 juli 2010

We zijn vandaag naar page gereden. Onderweg zijn we de grand canyon tegengekommen. Dat was heel leuk. Want een rivier heeft het uit gesleten.

 

12 juli 2010

Ik heb vandaag ???????????????????????????????? Gezwommen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En we hebben en boottocht op lake powell gemaakt.

 

13 juli 2010

We zijn vandaag naar moab gereden. Onder weg zijn we monument vally bezoekt. Dat was heel leuk. En we hebben met ome john tante carla olaf en peter avond gegeten.

 

14 juli 2010

vandaag hebben we rustdag.

 

15 juli 2010

Vandaag zijn we naar Arches gegaan. Dat was erg leuk. We hebben veel gewandeld. Toen was het heel erg heet. Ik heb ook nog water over me heen gegooid omdat het zo heet was. En we hebben een boog gezien die zo lang als een voetbalveld was.
Arches was heel leuk omdat er allemaal mooie bogen waren. Ik heb ook een hele beroemde boog gezien, de delicate arch.

 

16 juli 2010

Vandaag hadden we rustdag. Dat was erg leuk. Ik heb ook mister jones geborsteld. Mister jones is een paard. Ik heb heel veel paarden gezien. En ik heb ook een zadel naar binnen gebracht. Dat was erg leuk om  te doen. Ik heb ook gezwommen.